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No. | | Question / Answer

- In the document "SERVICE CONTRACT NOTICE" point 16, the criterion "last three financial years" is
1. | mentioned. If the company meets the financial, technical, and professional requirements of the tender, is it a
Q: | disqualifying criterion if it has been operating for less than three years? Specifically, it was established in mid-

2022,
1 Entities established later than three years preceding the submission deadline are eligible to participate
A" in this tender procedure, given that they fulfil all selection eriteria defined in the Service Contract Notice,

stated in Article 16.

- In the document "SERVICE CONTRACT NOTICE" - "Professional capacity of the tenderer" - "two staff
2 (full-time or engaged) currently work for the tenderer in fields related to this contract," do all types of contracts
Q“ (employment contract, service contract, contract with an entrepreneur) fulfill this criterion?

- Additionally, is it possible for the company to engage an expert after contracting, with the submission of
statements of exclusivity and availability along with the offer?

As it is stated under Article 16. in the Service Contract Notice, full-time or engaged staff currently
working for the tenderer is counted towards the selection criteria. This includes personnel directly
employed or contracted by the tenderer on a permanent basis (i.c. under indefinite contracts) and other
2 personnel directly emploved or contracted by the tenderer on a non-permanent basis (i.e. under fixed-
A': term contracts). All types of employee engagement contracts are accepted.

Commitment of a Key expert is confirmed through a signed Statement of Exclusivity and Availability
for the tenderer for the period(s) set for the position. Engagement of a key expert after contracting is
acceptable.




